2022-05-08 07:06:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma nagyon vigyázz arra, mit és kinek mondasz

Napi horoszkóp május 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Mars fényszöge hihetetlenül energikussá tesz. Egyébként sem jellemző rád a tunyulás, de most egyenesen felpörögsz ettől a nagy energiabombától, amit ez a bolygókapcsolódás jelent. Ma nem ismersz lehetetlent.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Te az apróságoknak is nagyon tudsz örülni, szerencsés természettel áldott meg az ég. Márpedig nagyon sok múlik az apróságokon. Például, hogy milyen környezet vesz körül. Foglalkozz ma azzal, hogy az otthonodat meghittebbé tedd!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap és a Mars fényszöge ad neked annyi önbizalmat, hogy végre előhozakodj a terveddel. Van ugyanis valami, amit még nem beszéltetek át, mert attól tartottál, ellenállásba ütközöl másoknál. Ma bárkit képes meggyőzni!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap és a Mars fényszöge ad neked annyi önbizalmat, hogy végre előhozakodj a terveddel. Van ugyanis valami, amit még nem beszéltetek át, mert attól tartottál, ellenállásba ütközöl másoknál. Ma bárkit képes meggyőzni!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagy gondok nehezítik el a szívedet. Vagy csupán apróságokat növesztesz naggyá? Ne ítélj meg másokat túl könnyen, vedd bennük észre a jót is. Vagy legalább annak lehetőségét. Ez már fél siker, hogy úgy is legyen.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne tarts haragot: egy régi viszályt most könnyebben megbocsáthatsz, elengedhetsz. És meglátod majd ettől mennyire megkönnyebbül a lelked, akkor is, ha nem is sejtetted, hogy mélyen bánt ez. A béke vezethet csak a boldogság felé.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma sikerül egy okos döntéssel elejét venni egy vitának, vagy kibékíteni harcoló feleket egymással. A nyugalmad lehet ma a legerősebb fegyvered, amivel meggyőzhetsz másokat is, főleg mivel mások cseppet sem nyugodtak. Legyél élenjáró a példamutatásban!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Te nagyon is megfontolt ember vagy, nem hozol felelőtlenül, meggondolatlanul döntéseket. Van, amiben mégis több rugalmasságot kellene mutatnod. Például egy spontán szerveződő programban. Mondj igent rá!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A sporttal kapcsolatos elképzeléseid inkább csak az elméleti kategóriába tartoztak. Mindeddig. Ma végre bele is vághatsz valamibe. Egy spontán mérkőzés, vagy felhőtlen kerékpározás, vagy akár csak egy nagy séta formájában - a lényeg, hogy rendszeres legyen!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma nagyon vigyázz arra, mit és kinek mondasz. Valami titkodat avatatlannak elkotyogva, nagy bajokat zúdíthatsz a fejedre. Ha már nem kerülheted el a következményeket, legalább ne keresd a kibúvót. Vállald fel!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma ne rágódj pénzügyeken, a mai nap feledd el a gondodat. És vannak olyan dolgok, amik maguktól is elrendeződhetnek, ha hagysz egy kis időt. Keress örömet a főzésben, kirándulásban, olvasgatásban!


Halak: II. 19. - III. 20.

Kicsit eleged van abból, hogy mindig ugyanazok az emberek vesznek körül, mindig ugyanazokat a köröket róvod velük. Tényleg kicsit ki kellene törni a megszokottból, ha újra, friss levegőre vágysz. Szervezz ma külön programot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: